Kreatiwebb AB

Skyresponse

Uppdragsgivare: Skyresponse/Magic Circle

Tillsammans med Magic Circle skapades ny webbplats till Skyresponse. Roligt projekt med många inblandade samt väldigt kort och intensiv produktionstid. Mest stolta är vi över den stora helbreddsmeny som kunden efterfrågade och som vi kunde skapa med Wordpresspluginet Responsive Menu + egen specialkod. Prova själv genom att klicka på hamburgermenyn.

Byggd i WordPress och i designtemat Avada från ThemeFusion.

www.skyresponse.com

Rött AB

Uppdragsgivare: Rött AB

Rött AB hjälper företag att imponera på sina kunder. Allt de gör bygger på praktisk erfarenhet, förvärvad kompetens, sunt förnuft, forskning och beprövade arbetssätt, metoder och verktyg. De får saker att hända.

Byggd i WordPress och i tema Avada från ThemeFusion.

Webbdesign: Karin Samuelsson på NirakDesign

www.rottab.se


Eva Risinger

Webbprogrammerare och projektledare

Mobil: 0708-80 27 01
Epost: eva.risinger@kreatiwebb.se
Webbplats: http://www.kreatiwebb.se

Kreatiwebb bygger webbplatser. Vi står för själva webbtekniken, programmering och projektledning. Vi lyssnar gärna på era specifika önskemål för att kunna lösa uppdragen med trygghet och tydlighet. Vi utbildar och ger support inom webb till alla som behöver.

Hör gärna av er för ett kostnadsfritt inspirationsmöte.

Eva är utbildad i Grafisk Publicering, Digitala Medier & Webbprogrammering. Webberfarenhet sedan år 2000. Var tidigare möbelsnickare.

Andra halvan av KreatiWebb finns i Uppsala: Agneta Calais Brobäck som är systemutvecklare med över 25 års IT-erfarenhet.

PÅ GÅNG

Kreatiwebb stödjer IMT

IMT, Insamlingsstiftelsen mot trafficking, är en organisation som arbetar mot trafficking här i Sverige. Vi på Kreatiwebb stödjer IMT genom kostnadsfri teknisk webbsupport.

www.imtr.se