Kapsyl Reklam

Bo lite bättre

Uppdragsgivare: Best Western Hotels & Resorts

En presentationsbroschyr för Best Western Premier Collection i Skandinavien.

BW Premier Collection är kedjans exklusivaste hotell och är noga utvalda för dig som förväntar dig förstklassig service, design och bekvämligheter på din resa.

Ett gott nytt år

Uppdragsgivare: Afrikagrupperna

Afrikagruppernas kalender för 2017 är ett kulinariskt äventyr från södra Afrika. Varje månad bjuder på en ny spännande maträtt som inte bara är vacker att titta på utan även smakar gott. I kalendern finns samtliga recept så att du själv kan laga till det som du blir extra sugen på.

Afrikagrupperna är en ideell organisation i stort behov av stöd från allmänheten. Mellan varje kalenderblad finns ett inbetalningskort till Södra Afrika-insamlingen. Du kan köpa kalendern på http://gavoshop.afrikagrupperna.se


Petra Handin

Grafisk formgivare

Mobil: 070-718 61 05
Epost: petra@kapsyl.net
Webbplats: http://www.kapsyl.net

Kapsyl Reklam = Petra Handin

Ja, precis så liten är den här reklambyrån. Men med ett stort nätverk av duktiga människor kan Kapsyl Reklam vara hur stor som helst. Det viktigaste är att vara precis så stor som behövs för varje uppdrag. Det är praktiskt för mig och väldigt kostnadseffektivt för dig.

Jag är AD/grafisk formgivare och jobbar med små och stora uppdrag inom många olika branscher. Jag jobbar både med Business-to-Business och konsumentreklam och har mycket erfarenhet inom direktmarknadsföring. Jag har jobbat med reklam och form sedan 1988 på byråsidan, men driver sedan 1998 Kapsyl Reklam i egen regi.

PÅ GÅNG

Ät frukost med Tina

Just nu håller jag bland annat på med ett roligt projekt för Best Western Hotels & Resorts. De har ett frukostkoncept framtaget av kocken Tina Nordström och nu ska jag formge en receptsamling med alla hennes goda och nyttiga rätter så att du kan laga hennes frukost själv därhemma.