Planet 11

Sjöö&Sandströms exklusiva svenska armbandsur

Uppdragsgivare: Pitch för Sjöö&Sandström

För att visa vad man kan göra med 3D-tekniken byggde vi en klocka och gjorde en kort och nyskapande film där man plötsligt befinner sig mellan glas och boett. Vi fick låna en klocka och mätte upp den och byggde modellen i 3D. Eftersom det fortfarande är en skiss ville vi visa känslan utan att lägga alltför mycket tid på projektet. Se mer av våra olika projekt i galleriet, en samling stillbilder från många olika uppdrag.

Se smakprov av 3D i vårt galleri

Kvarteret visualiserat, två år innan bygget påbörjades

Uppdragsgivare: Veidekke Bostad

Det kända Värdshuset i Nyköping drabbades av en brand 2010 och ett nytt hus projekterades av byggherren Veidekke Bostad med hjälp av Basark Arkitektbyrå. Planet 11 fick visualisera det nya huset för allt säljmaterial. Redan nu hänger en stor vepa 6×3 meter med en av våra bilder på husgaveln intill. I gathörnet står en container ombyggd till säljkontor på plats. Den har ena sidan helt i glas så att säljmaterial kan ses dygnet runt och tjäna som mötesplats på dagtid.

fler exempel på tillämpad 3D


Joakim Kempff

Illustratör 3D, fotoretusch, film, animation

Mobil: 0709-24 12 66
Epost: joakim@planet11.com
Webbplats: http://www.planet11.com
http://wip365.org

PLANET 11 erbjuder 3D-illustrationer som stillbild eller film. En animerad presentation av din produkt, din verksamhet eller huset som ska byggas. Hur kommer det att se ut utifrån – och inifrån?
Med 3D kan man uppleva proportioner, ytor och djup långt innan staden, huset, produkten eller funktionen har börjat skapas i den riktiga världen. Bygg ett område i 3D och du har en modell som du kan åka eller flyga igenom, eller gå om du vill.

Kundnyttan är enorm. Vi har byggt kroppens celler, vi har byggt stora hus i genomskärning, vi har gjort en flygtur i en armbandsklocka och lustiga manicker i rostfritt.

Vi visar sånt som inte finns – och sånt som inte går att fotografera.

Ge oss din vision och vi hjälper dig att nå fram med den.

PÅ GÅNG

4D-projektet - animation

Planet 11 fick uppdraget att på kort tid göra en animation till uppstarten av 4D-projektet. Förberedelserna har redan pågått i ett drygt år och detta tillfälle var ett viktigt delmål och många inblandade var närvarande denna fredag i september. Planet 11 producerade hela den 4 minuter långa filmen i samarbete med Klevgr (VO & musik) och kunnig rådgivning av representanter för Stockholms läns landsting, Karolinska Institutet och JKL Group.
4D är ett stort samverkansprojekt mellan vård och forskning i Stockholms län mellan Stockholms läns landsting och Karolinska Institutet. Projektets mål är att uppnå bättre vård och forskning och därmed bättre hälsa för invånarna. Fyra av Sveriges vanligaste folksjukdomar studeras: Atrtit, Bröstcancer, Diabetes typ 2 och Hjärtsvikt.
Fyra diagnoser – 4D.

Se mer exempel på tillämpad 3D