Komodo design & produktion AB

Ny kollektion

Uppdragsgivare: Soulway

Den nya kollektionen Soulway No 4-5 “Chain reaction” visades på Formex 24-27 augusti 2016. Soulway var med i egen monter. Många roliga besökare kom förbi och intressanta kontakter knöts.

För mer info om Hjärnkoll

Logotyp och grafisk profil

Uppdragsgivare: Interoc

Komodo skapat en helt ny logotyp och grafisk profil för byggföretaget Interoc. Komodo har i detta projekt samarbetat med Pepparkakshuset som bland annat tagit fram en varumärkesmanual. Symbolen i logotypen symboliserar en koncern som är uppbyggd av specialiserade entreprenadbolag inom byggsektorn som, var för sig eller i samverkan med övriga affärsdrivande specialistbolag, skapar helhetslösningar för fastigheters underhåll, renovering och utveckling. Komodo har designat logotyp, grafisk manual, kontorstrycksaker, broschyrer, klisterdekaler, giwe-aways med mera.


Sollan Staflin

Grafisk formgivare och produktionsledare

Mobil: 0708-80 89 80
Epost: sollan@komodo.se
Webbplats: http://www.komodo.se
http://www.facebook.com/Komododesignproduktion
http://www.soulway.se
https://www.facebook.com/soulwaydesign

Komodo är en grafisk designbyrå som formger och producerar broschyrer, annonser, sälj- och utställningsmaterial, årsredovisningar, logotyper, grafiska profilprogram, banners, webb och tidningar. Vi projekt- och produktionsleder självklart arbetet och ser till att tidplaner hålls och att rätt produktionssätt används. Tillsammans med andra företag på Block Stockholm kan vi enkelt sätta ihop en projektgrupp som passar just ditt projekt.

PÅ GÅNG

Bästa skolan i stan!

Komodo har fått förmånen att formge ny folder för Södermalmskolan.

Södermalmskolan