Splay Grafisk Design

Magnify and freeze

Uppdragsgivare: KreatiWebb

Appdesign åt KreatiWebb som utvecklat och producerat förstoringsapp. Appen är designad med få och väldigt stora ikoner för användare med begränsad syn. För användning varje dag: i TV-soffan, läsa recept i köket, läsa prislappar i affären och när du reser. Användarvänlig.

Grafisk profil och webbdesign för IncludeDiversity

Uppdragsgivare: Include Diversity

Logotype och grafisk profil för Include Diversity. Parallellt har den grafiska designen för webbsidan utvecklats.


Lisa Leander Ahlgren

Art Director/Grafisk Formgivare

Mobil: 070 673 80 98
Epost: lisa.leander@grafiskdesign.com
Webbplats: http://www.splay.se
http://www.lisaleander.se

Splay Grafisk Design drivs av Art Director Lisa Leander Ahlgren sedan 1992. Företaget arbetar med grafisk design och reklam. 
Flera av uppdragen utvecklar och förstärker kundföretagens 
visuella profiler. Leverans- och budgetsäkerhet är fundament. Splay Grafisk Design arbetar i ett nätverk med fristående kreatörer 
och specialister för att kunna erbjuda helt projektanpassade lösningar.

PÅ GÅNG

Utställning Vilnius stadshus

Mina skulpturer ställs ut i Vilnius stadshus. Vernissage måndagen den 3 april, 2017. I april 2017 har vi fått äran att ställa ut i Litauens huvudstad Vilnius mest representativa byggnad - Vilniaus Rotušė (Vilnius Stadshus). Samlingsutställningen arrangeras av Artnetco Stadshuset är ett historisk stadshus vid torget med samma namn i den gamla delen av Vilnius. Det har varit centrum för socialt och kulturellt liv sedan 1387 då Litauen blev en kristen stat som tilldelades Magdeburg-rättigheter.

Lisa Leander Ahlgren