Nirak design

Det goda ledaskapet

Uppdragsgivare: Systembolaget

För Systembolaget går vägen till imponerade kunder via ett gott ledarskap och alla medarbetares prestationer. Det bygger på drivkraften att bli så bra man kan, för att kunna hjälpa andra så bra man kan. Vi har tillsammans tagit fram utbildningsmaterial som de aktivt jobbar med på utbildningar och i alla medarbetares vardag.

Rött bli rödare

Uppdragsgivare: Vi hjälper Rött att imponera på sina kunder

Rött hjälper företag och organisationer att få saker att hända. De börjar alltid med önskeläget. Då skapas motivation, energi och självinsikt att se sitt utgångsläge. De är specialiserade på imponerande kundmöten via imponerande prestationer.


Karin Samuelsson

Art director

Mobil: 0739-97 97 78
Epost: karin@nirakdesign.se
Webbplats: http://www.nirakdesign.se
https://www.instagram.com/nirakdesign/

NIRAK = KARIN… FAST BAKLÄNGES!
Kan man tänka baklänges? Ja, jag tycker det. Att få gå utanför sin trygghetszon och testa gränser är spännande. Kanske upptäcker man något nytt sätt att kommunicera, nya målgrupper eller utmaningar. Jag är AD och designer. Jag har haft uppdrag som AD, CD, UX, ID. Bokstavskombinationerna är många och säger inte så mycket om hur jag jobbar men kanske en bredd på vad jag kan göra. Jag som designer ser en utmaning, vänder, vrider, tänker bakåt och framåt. Utmanar mig själv att tänka nytt och att ständigt utvecklas. Allt för att uppdraget ska utvecklas med målbilden.

Några jag jobbar/har jobbat med: Barnkanalen/SVT, Calona ekonomikonsult AB, Consort, Dansmuseet, Dockteatern Tittut, GoPT, HSB, IT-advokaterna, IT-coacherna, Inspira förskolor & skolor, Judiska teatern, Järnvägsentreprenörerna, Järnvägsjobb, Ma Campagne, Modular Management, Orionteatern, Paus Presentkort, Pressbyrån, Rött AB, SDAB, Swedish Standards Institute, Sjödalsgymnasiet, Stadsteatern/Kulturhuset, Stelena, Svenska kyrkan i Danderyd, Sveriges Byggindustrier, Systembolaget, Tågoperatörerna, Unima, Västmanlands teater, 7-eleven.

PÅ GÅNG

Tågoperatörernas nya webb

Branschföreningen Tågoperatörerna driver frågor av intresse för kommersiella tågoperatörer verksamma i Sverige och andra kommersiella aktörer i järnvägssektorn. Snart lanseras deras nya webb! Ett samarbete med Kreatiwebb.