Oakleafs Art

Oakleafs Art

Startat varumärket Oakleafs Art från grunden - koncept, marknadsanalyser, produktutveckling, webb inklusive e-handel, marknadsföring, försäljning m.m. Vi säljer fotografiska tavlor från utvalda kollektioner i form av en ny produkt för den svenska marknaden. En tavla som ger enastående färgåtergivning, hög skärp tillsammans med ett smidigt ramsystem som är utbytbar, enkel att montera och skapar en svävande effekt. Se mer via https://oakleafs.se

https://oakleafs.se

HR-/Organisationskonsult

Uppdragsgivare: Conseil Revision, Jurek Rekrytering & Bemanning m.fl.

Hjälper företag med organisationsfrågor så som ledarskap, rekrytering, förändringsprocesser, personaladministration, kommunikation, värderingar & företagskultur m.m. Flerårig erfarenhet av en konsultativ och rådgivande arbetsroll där jag kontinuerligt arbetar för att möta era behov och anpassar min erfarenhet utifrån vilka krav och förutsättningar som gäller. Kontakta mig för mer information - thomas@oakleafs.se !


Thomas Eklöf

Entreprenör & HR-/Organisationskonsult

Mobil: 0735644999
Epost: thomas@oakleafs.se
Webbplats: oakleafs.se

Driver nystartat varumärke inom inredning och fotografisk konst, Oakleafs Art. Vi erbjuder en ny och unik teknik för att presentera stora fotografier enkelt, snyggt och professionellt. Våra tavlor tillverkas genom en innovativ produkt som består av en speciell fotofilm och ett monteringssystem utan synlig ram. Detta resulterar i fototavlor i HD-kvalité med levande färger utan reflektioner eller bristande struktur. Känner du någon i behov av ny fotografisk konst kontakta mig för en demo av produkter. Arbetar parallellt som HR/Organisationskonsult med fokus på styrning, personalfrågor och rekrytering. Flerårig erfarenhet som rekrytering och konsult i grunden. Slutligen är jag Block Stockholms inofficiella MS Office-designer - söker du hjälp med att utforma mallar, presentationer eller andra dokument i Office-paketet kan jag skapa det utifrån era behov.

PÅ GÅNG

Ny bok om rekrytering som ämnar att utbilda och hjälpa chefer att rekrytera framgångsrikt

Tillsammans med Nils Hallén skriver jag en modern bok för chefer som behöver nya verktyg och tillvägagångssätt för att lyckas bättre med rekrytering. Vi planerar att lansera boken under Q4 2017.