CMYK Reklambyrå AB

Audika Hörselklinik

Uppdragsgivare: Audika Hörselklinik

Våren 2015 började jag tillsammans med Sara Sandin (Mirma) att jobba med Audionomerna/Hörsam AB. Första september 2016 förvärvades även Avesina och de tre bolagen bildade Audika. Sedan dess har vi varit med och utvecklat ett nytt koncept för hur Audika ska profilera sig i Sverige. Vi har tagit fram bl. a. annonser, tunnelbanereklam, ljusskyltar och kampanjmaterial för deras kliniker. Arbetsgruppen är Anette Erlander (CMYK), Sara Sandin (Mirma) samt Anna Michélsen. Fotograf är Pernille Tofte.

Digitalt julkort för Audika


Anette Erlander

Art Director och grafisk formgivare

Mobil: 070-6501227
Epost: anette@cmyk.se
Webbplats: www.cmyk.se


En liten byrå med ett stort nätverk
Det är jag som är CMYK Reklambyrå AB. CMYK är i grunden en reklambyrå som hjälper små och stora företag med idé, innehåll och design. Genom ett brett nätverkssamarbete kan jag enkelt sätta ihop den perfekta arbetsgruppen, lägga till de specialkompetenser som behövs, allt utifrån kundens behov. Några av de jag samarbetar med idag har jag jobbat med i många år, långt innan CMYK blev till.

CMYK startade jag våren 2006 men har själv dryga 25 års erfarenhet av reklam och marknadsföring. Genom åren har jag jobbat med alla typer av produkter och tjänster. De senaste åren har jag bland annat arbetat med ATG, Audika, Orkla, Disney, Memira, Novartis, Ancrona, Da Carla och Nordman.

Välkommen till CMYK.

PÅ GÅNG

Webbaserad designmanual för ATG

Jag har sedan starten 2006 haft förmånen att jobba med ATG. På gång just nu är en relansering av deras webbaserade designmanual.