Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Slide background

Välkommen upp till oss, högst upp i Stalands fina gamla bryggeri på Åsögatan. Här i en ljus och rymlig vindslokal har vi god vy över Söders takåsar. De flesta av oss sitter i två stora öppna rum. Men vi har också några mindre rum för en–fyra personer. Här finns platser att välja på i fyra olika storlekar och prisklasser.

Det mesta ingår. Som enhetlig möbelserie med skrivbord och skåp, städning, snabb fiberanslutning, kök med mikrougnar och fritt finkaffe från två espressomaskiner, en bryggare samt rejält utbud med tesorter. Här finns också flera olika konferensrum med skärmar och projektor, snackrum, vilorum och hängvänligt soffrum med öppen spis. Plus ateljé med skärbord. För bullermiljöns skull kör vi med gemensamma skrivare/skanner som står i ateljén. 

Totalt delar vi på över 500 kvadratmeter och en massa goda tips om hur man blir en bättre kreatör. Vore kul om du också hittar din plats här. 

SEX NYA PLATSER – DET BÄSTA TILL LÄGRE PRIS

JUST NU  händer spännande saker i stans trevligaste coworking space för kreatörer, med Söders bästa läge. Vi har skapat sex nya platser med något mindre bord. Du får det bästa, allt ingår, men till lite lägre pris. Vi har dessutom några lediga platser även i andra storlekar kvar. Hör av dig snarast. Platsernas priser är från 3.200 till 4.900 kr/mån.

Intresserad? Kontakta i så fall i första hand någon av oss: RoffeÅsa eller Lisa.